Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Profetens tid" by Henrik Larsson " Book PDF Kindle ePub Free

Profetens tid

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Profetens tid
  • Author : Henrik Larsson
  • Release Date : January 13, 2013
  • Genre: Sci-Fi,Books,Young Adult,Fiction,Fantasy,
  • Pages : * pages
  • Size : 1328 KB

Description

En profet som stĂ€ndigt hotar, en Ă„ldrande konung och ett rike att hĂ„lla samman och beskydda! Henrik Larssons mĂ€ktiga fantasyepos avslutas i den tredje delen i serien "Blodsarvet". KĂ€rlek, svek och gastkramande spĂ€nning – Profetens tid Ă€r en vĂ„ldsam hyllning till fantasy i George R.R. Martins anda.

Karl Solhand och hans tigrar hĂ€rjar i söder och det frĂ€mmande folket frĂ„n VĂ€stanbergen har fĂ„tt en ny gud och ledare – Aluir – som hetsar sina tillbedjare att invadera Nordland. En trött och plĂ„gad Erik KrigarhjĂ€rta försöker driva angriparna pĂ„ flykten nĂ€r hans följe blir överraskade av ett bakhĂ„ll. Övermannade mĂ„ste de fly hals över huvud, men med sig har de den mystiska bergskvinnan, Stormöga, som lĂ„ter dem förstĂ„ att striderna bara börjat ...

GrÀnserna mellan gott och ont börjar upplösas, vem Àr vÀn och vem Àr fiende? Och vad Àr rÀtt och fel att göra nÀr du inte lÀngre har nÄgot val?

Henrik Larsson jĂ€mförs med de riktigt stora i fantasygenren och inte utan anledning! Hans tvĂ„ tidigare böcker i serien – KrigarhjĂ€rta och IsöhĂ€xan har hyllats för den fantastiska vĂ€rlden, inspirerad av nordisk mytologi, nĂ€rvaron och den starka berĂ€ttarrösten i Erik KrigarhjĂ€rta och den episka, klassiska fantasysagan som inte slĂ€pper sina lĂ€sare ur greppet.

Om KrigarhjÀrta:

"Romanen har intressanta uppslag som Àr fint genomförda och en genomtÀnkt mytologi och vÀrldsbild. Historien Àr vÀlkomponerad och utmÀrkt berÀttad med stor detaljrikedom och ÄskÄdlighet. En mycket intressevÀckande debut som Àven passar för vuxna lÀsare." Marie Louise Lindell, BTJ-hÀftet


Download Books "Profetens tid" PDF ePub Kindle



Post a Comment for "[Download] "Profetens tid" by Henrik Larsson " Book PDF Kindle ePub Free"